Direct een afspraak maken?

Klik hier 

Vergoedingen/Tarieven

Om jou optimaal van dienst te zijn met alle aandacht, zonder hinderlijke afleiding van computerscherm en toetsenbord, werk ik zonder overdreven automatiseringseisen en heb ik daarom geen contract met enige zorgverzekeraar.

Alle tijd en expertise gaat naar jou als patiënt(e).
Mijn tarieven zijn geadviseerd door de VvAA, gebaseerd op mijn ervaring en expertise.

Mijn behandelseries zijn kort en succesvol en besparen daardoor veel geld dat anders besteed wordt of zal worden.
Een standaardsessie bekkenfysiotherapie van 25 minuten kost 66,- euro, zet ik daar ook shockwave bij in, wordt het 90 euro extra bovenop de 66 euro.. 
Betaling gaat via een factuur die door Infomedics naar uw mailadres wordt verzonden
Op deze nota’s staan alle noodzakelijke informatie voor jou en je zorgverzekeraar over de gegeven behandeling, zoals diagnose- en behandelcodes.

Afhankelijk van hoe je AANVULLEND verzekerd bent (en òf je verzekerd bent) zal de verzekeraar de kosten aan jou restitueren: geheel, gedeeltelijk of niets. Laat je dus om misverstanden te voorkomen goed informeren door je verzekeraar.

De praktijk leert dat een zitting bekkenfysiotherapie voor rond de helft wordt vergoed vanuit uw Aanvullende Verzekering. Een behandelzitting inclusief een behandeling met shockwave kost dan ongeveer 123 euro. Een behandelserie van 4 tot 6 sessies kost dan ongeveer 492 tot 738 euro.


Ik probeer zo goed mogelijk informatie hierover te geven, maar ben dus niet verantwoordelijk voor het wel of niet vergoeden door je verzekering. Een veel gemaakte fout van de (callcenters van de) zorgverzekeraar is dat mijn fysiotherapie niet verzekerd zou zijn omdat ik geen contract met de verzekeraar heb. WIJS DE VERZEKERAAR OP MIJN VERMELDING IN VEKTIS. Vektis is een databank waarin alle gecertificeerde zorgverleners vermeld staan.
Als je verzekerd bent voor fysiotherapie, dan heb je recht op (evt. een deel van) vergoeding van behandeling door een geregistreerde fysiotherapeut. Je hebt de vrije keuze hierin.